fbpx
Tilbud

SanoKardio – 6 stk

1 019,00 kr.

SanoKardio® er et kosttilskud, der indeholder det nye, prisbelønnede Lycored Nutrient Complex™ tomatekstrakt samt thiamin. Ekstraktet kombinerer phytosteroler og carotenoider, såsom lycopen, og drager fordel af tomatens egenskaber. Hemmeligheden bag SanoKardio® er de synergieffekter, ingredienserne giver, når de kombineres med hinanden. En kapsel SanoKardio® om dagen giver dig tomatens næringsstoffer i en mængde, som friske tomater ikke kan – og gode betingelser for et sundt hjerte.*

* Thiamin bidrager til normal hjertefunktion.

.

Kategori:

Beskrivelse

SanoKardio® er et kosttilskud, der indeholder et patenteret tomatekstrakt bestående af lycopen, phytosteroler, vitamin E, phytoen, phytofluen og betacaroten. SanoKardio® indeholder også thiamin, der bidrager til hjertets normale funktion. E-vitamin er en antioxidant, der hjælper med at beskytte celler mod oxidativ stress.

Næringsdeklaration Per kapsel % Referenceindtag*
Standardiseret tomatekstrakt 285 mg **
Heraf:
     Lykopen 15 mg **
     Fytosteroler 15 mg **
     E-vitamin 7 mg 58%
    Phytoen og phytofluen 4 mg **
    Betacaroten 0,5 mg **
Thiamin 2,4 mg 218%
* Referenceindtag
** Referenceindtag ikke fastlagt

Anbefalet indtag: En kapsel om dagen med væske. Det anbefalede indtag bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som et alternativ til en varieret kost.

Ingredienser: Standardiseret tomatekstrakt (Lycopersicon esculentum), thiaminmononitrat, kapselskal (gelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol)).

Opbevaring: Tørt ved stuetemperatur og utilgængelig for børn.

En æske indeholder 30 kapsler til en måneds forbrug.

♥ Fri fragt på alt ♥ Ingen binding ♥ Abonnér og få 15% i rabat
0
    0
    Kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop