fbpx

Få styr på din hjertesundhed på en naturlig måde

Den bedste måde at beskytte dit hjerte på er selvfølgelig at leve og spise sundt. Det kan dog være lettere sagt end gjort. Her tilbyder vi nogle gode tips:

Stop med at ryge

Rygning er en vigtig risikofaktor for hjertesygdomme. Det ødelægger arterievæggene og øger risikoen for slagtilfælde og hjerteanfald.

Spis sund mad

Reducer indtaget af sukker, hurtige kulhydrater, forarbejdede fødevarer og transfedtsyrer. Dette kan reducere inflammation og ubalance i kroppen, hvilket har en positiv effekt på dit helbred og især på dit hjertes sundhed.

Dyrk motion

Selv moderat motion har vist sig at støtte hjertesundhed. Sigt efter 20-30 minutter om dagen. Selv hurtige spadsereture gør en forskel.

Stress mindre

Stress er ofte årsag til mange akutte hjerteanfald. Hjertebanken, angst og søvnproblemer er advarsler man skal tage alvorligt.

Er kolesterol skadeligt?

At blive diagnosticeret med højt kolesterol kan være en skræmmende oplevelse. Men kolesterol er nødvendigt, og det opfylder vigtige funktioner i kroppen. Højt kolesterol har været forbundet med fedtholdige kostvaner, især mættede fedtstoffer, men i de senere år er billedet blevet nuanceret. Leveren producerer 80% af vores kolesterol, kun 20% kommer fra kosten. Anvendelsen af ​​statiner er eksploderet over hele verden, hvilket vi mener der bør stilles spørgsmål ved.

Den såkaldte “kolesterolhypotese” er baseret på den antagelse, at højt kolesterol i almindelighed og højt LDL i særdeleshed øger risikoen for betændelse og plak-dannelse i blodkarrene – og dermed risikoen for kardiovaskulære hændelser. Flere og flere undersøgelser peger imidlertid på behovet for en mere nuanceret opfattelse af kolesterolets rolle for et sundt hjerte. Meget lave niveauer af totalkolesterol og LDL kan, ifølge en undersøgelse offentliggjort i British Journal of Medicine, være direkte skadelige og betydeligt farligere end let til moderat forhøjet kolesterolniveau. Klik på billedet til højre for at læse studiet i sin helhed.

 

♥ Fri fragt på alt ♥ Ingen binding ♥ Abonnér og få 15% i rabat
0
    0
    Kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop