fbpx
Tilbud

SanoKardio – 1 stk. abonnement

195,00 kr. / måned

SanoKardio® er et kosttilskud, der indeholder det nye, prisbelønnede Lycored Nutrient Complex™ tomatekstrakt samt thiamin. Ekstraktet kombinerer phytosteroler og carotenoider, såsom lycopen, og drager fordel af tomatens egenskaber. Hemmeligheden bag SanoKardio® er de synergieffekter, ingredienserne giver, når de kombineres med hinanden. En kapsel SanoKardio® om dagen giver dig tomatens næringsstoffer i en mængde, som friske tomater ikke kan – og gode betingelser for et sundt hjerte.*

* Thiamin bidrager til normal hjertefunktion.

Gratis at pause, ændre eller annullere
Fri fragt
Levering hver måned

Tip! Er I flere, der vil abonnere sammen? Så kan du øge antallet af æsker pr. måned herunder.

Kategori:

Beskrivelse

SanoKardio® er et kosttilskud, der indeholder et patenteret tomatekstrakt bestående af lycopen, phytosteroler, vitamin E, phytoen, phytofluen og betacaroten. SanoKardio® indeholder også thiamin, der bidrager til hjertets normale funktion. E-vitamin er en antioxidant, der hjælper med at beskytte celler mod oxidativ stress.

Næringsdeklaration Per kapsel % Referenceindtag*
Standardiseret tomatekstrakt 285 mg **
Heraf:
     Lykopen 15 mg **
     Fytosteroler 15 mg **
     E-vitamin 7 mg 58%
    Phytoen og phytofluen 4 mg **
    Betacaroten 0,5 mg **
Thiamin 2,4 mg 218%
* Referenceindtag
** Referenceindtag ikke fastlagt

Anbefalet indtag: En kapsel om dagen med væske. Det anbefalede indtag bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som et alternativ til en varieret kost.

Ingredienser: Standardiseret tomatekstrakt (Lycopersicon esculentum), thiaminmononitrat, kapselskal (gelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol)).

Opbevaring: Tørt ved stuetemperatur og utilgængelig for børn.

Abonnementet: Du modtager dit første produkt umiddelbart efter din bestilling. Anden gang vi sender SanoKardio til dig, er efter 23 dage så du ikke løber tør. Herefter modtager du dine produkter hver måned.

En æske indeholder 30 kapsler til en måneds forbrug.

♥ Fri fragt på alt ♥ Ingen binding ♥ Abonnér og få 15% i rabat
0
    0
    Kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop