fbpx

Internationalt prisvindende tomatekstrakt

Vi er pavestolte! Tomatekstraktet Lycored Nutrient Complex, som er en del af SanoKardio, vandt i 2016 en internationalt anerkendt pris. I konkurrence med flere andre konkurrenter blev tomatekstraktet valgt som det bedste produkt i kategorien “Heart Health”.

Alle produkter blev bedømt på en række forskellige parametre, herunder valideret forskning, reel innovation og overbevisende videnskab. Uden seriøs forskning, gode kliniske resultater og en unik produktfordel, vinder man ikke sådanne priser.

Hvad er Nutra Ingredients Awards?

Nutra Ingredients Awards er en årlig international konkurrence, der belønner virksomheder for deres bidrag inden for sundheds- og helseindustrien. Prisen kan sammenlignes med filmindustriens Oscar statuette for bedste film.

Hvad er der i Lycored Nutrient Complex?

Det patenterede tomatekstrakt kombinerer plantesteroler og carotenoider (herunder lycopen, phytoen, phytofluen og beta caroten) med tocopheroler og sikrer og forbedrer tomaternes bedste egenskaber. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt fordi de sammen skaber en unik synergieffekt. Det betyder, at ingredienserne sammen gør mere gavn, end de ville gøre hver for sig.

Basale ingredienser, forskningsdrevne resultater

Vores tomatekstrakt er baseret på klinisk forskning. Et stort antal undersøgelser er blevet udført på carotenoiders aktive mekanismer. Lycored Nutrient Complex’ gode virkning har vist sig i flere ekstraktspecifikke kliniske undersøgelser. Disse viser også, at der ikke er nogen kendte bivirkninger.

GRAS – Generally Regarded As Safe

Alle ingredienser er standardiserede og generelt anerkendt sikre af GRAS. GRAS er en standard fra FDA (Food & Drug Administration). FDA er den amerikanske modstykke til Fødevarestyrelsen.

1 lille kapsel til hjertet *

Næringsindholdet i 1 kapsel SanoKardio svarer til ca. 6 store solmodne tomater af højeste kvalitet. Det kan være svært at få fat i grøntsager fulde af næring i almindelig handel. Desværre er der for meget fokus på at producere hurtigt voksende grøntsager, hvilket ofte fører til, at næringsstoffer går tabt i processen. Du kan læse mere om dette her.

1 kapsel SanoKardio om dagen giver dig tomatens næringsstoffer i et omfang, som friske tomater ikke kan – og gode forudsætninger for en god hjertesundhed.

Vil du prøve SanoKardio?

* SanoKardio indeholder thiamin og vitamin E. Thiamin bidrager til normal hjertefunktion og energiomsætning. E-vitamin hjælper med at beskytte celler mod oxidativ stress. Kosttilskud bør ikke bruges som et alternativ til en varieret kost. Det er vigtigt at have en alsidig, afbalanceret kost og en sund livsstil.

Livsstil
Kost
Velvære
Tillfreds kunde garanti

Køb SanoKardio!

SanoKardio®, et kosttilskud for et sundt hjerte. Baseret på klinisk forskning. Abonnér og få 15% rabat

Livsstil
Kost
Velvære

Relaterede indlæg …

♥ Fri fragt på alt ♥ Ingen binding ♥ Abonnér og få 15% i rabat
0
    0
    Kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop