fbpx

Skod smøgen for hjertets skyld

Rygning er en af ​​de mest almindelige årsager til hjerte-kar-problemer. Ikke desto mindre ryger 17 procent af alle danskere – ligeligt fordelt mellem mænd og kvinder.

Andelen af danskere der ryger, er faldet kraftigt i de senere år, men en andel af befolkningen på 17% er højt – også når vi sammenligner os med andre lande. Det er ærgerligt, da risiciene ved rygning er velkendte.

Femdobling af risikoen for hjerteinfarkt

Kardiovaskulære sygdomme, KOL, lungekræft og astma er nogle af de kendte sundhedsrisici forbundet med rygning. Som ryger har du 5 gange så stor risiko for et hjerteanfald, før du bliver 50. For 50+ er risikoen for et hjerteanfald 3 gange så høj som for en ikke-ryger.

Hurtig effekt ved at skodde

Kroppen har en fantastisk evne til at komme sig, selvom du har røget meget og i lang tid. Vidste du for eksempel, at blodtrykket og hjerterytmen falder allerede 20 minutter efter den sidste cigaret? Eller at risikoen for hjerteanfald falder allerede efter bare en dags pause?

Allerede efter få måneder er blodcirkulationen og lungekapaciteten forbedret markant – og hvis du tilføjer lidt træning og en sund livsstil, vil du sandsynligvis have det bedre end nogensinde. En pragtfuld og positiv bivirkning!

Fører til oxideret LDL

En af grundene til, at rygning er så farligt for hjertet, er, at cigaretrøg får frie radikaler til at dannes i kroppen. De frie radikaler fører igen til ​​oxidativ stress. Blodfedtet LDL oxiderer (oxLDL) i større grad. Dette medfører en øget risiko for hjerte-kar-sygdom.

Ved at holde op med at ryge kan du drastisk reducere dannelsen af ​​frie radikaler. Tilføjelse af en diæt med masser af frugt, bær og grøntsager på samme tid giver dig gavnlige antioxidanter, der modvirker oxidativ stress. Således kan du hjælpe med at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdom.

Kraftig antioxidant

Rigelige mængder frugt og grøntsager er en vigtig del af en sund livsstil. Men nogle gange er der behov for ekstra næringsstoffer.

Nogle af naturens mest kraftfulde antioxidanter findes i næringsstoffer som lycopen og betacaroten fra tomat. SanoKardio indeholder en prisvindende kombination af disse tomatnæringsstoffer. Der er også E-vitamin og B1 (thiamin), en kombination, der er skræddersyet til at opretholde et sundt hjerte * – naturligt.

Livsstil
Kost
Velvære
Tillfreds kunde garanti

Køb SanoKardio!

SanoKardio®, et kosttilskud for et sundt hjerte. Baseret på klinisk forskning. Abonnér og få 15% rabat

Livsstil
Kost
Velvære

Relaterede indlæg …

♥ Fri fragt på alt ♥ Ingen binding ♥ Abonnér og få 15% i rabat
0
    0
    Kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop