fbpx

6 måder at få gang i hjertet

Forskning har længe vist, at regelmæssig træning er en af ​​de bedste måder at holde kroppen og hjertet i form. En halv times hurtig gåtur, helst hver dag, kan gøre hele forskellen.

Kardiologer taler ofte om betydningen af ​​en sund og aktiv livsstil. Men livsstilsændringer gøres næppe natten over. Et godt første skridt er at prøve at finde muligheder i hverdagen, hvor du kan få pulsen lidt op.

Her 6 enkle tips

 • Hvis du er ude at gå, så øg takten lidt, så hjertet skal arbejde lidt ekstra.
 • Tag trappen i stedet for elevatoren. Hårdt i starten, men du mærker hurtigt forskellen!
 • Prøv at finde plads til 30 minutters træning i en eller anden form, helst hver dag. Dette er minutter, som du ofte får igen ved mere energi og bedre koncentration.
 • Gå eller cykle lidt længere end du plejer, når du alligevel er ude. En lille omkørsel kan være en genvej til bedre hjertesundhed!
 • Har du brug for at tage bilen, så parkér lidt længere væk og gå det sidste stykke i raskt tempo.
 • Hvis du har tid, kan du hoppe af bussen et eller et par stoppesteder før du plejer, så du får lidt ekstra motion.

Motion er vigtigt – bekræftet i studier

Flere store undersøgelser viser en klar forbindelse mellem regelmæssig træning og et sundt hjerte. Årsagerne er mange. Når hjertet arbejder hårdere, forbedres funktionen af ​​hjertet og karene og regelmæssig træning sænker også blodtrykket ved at gøre karrene mere elastiske.

I en stor svensk undersøgelse med 27.000 svenske kvinder blev forskellige risikofaktorer for blandt andet hjertesundhed analyseret. Ved regelmæssig træning kunne risikoen for hjerte-kar-sygdomme reduceres med næsten 30 procent ved at gå eller cykle i mindst 20 minutter hver dag. Andre undersøgelser har vist, at den samlede virkning af forskellige livsstilsændringer kan reducere risikoen for for tidlig hjerte-kar-død med op til 90 procent.

Et yderligere tip for et sundt hjerte*

Tilføj SanoKardio som en daglig hjertevenlig* rutine. SanoKardio er et kosttilskud, der indeholder et prisvindende tomatekstrakt, Lycored Nutrient Complex og thiamine. Thiamin bidrager til normal hjertefunktion. Tomatekstrakten indeholder vitamin E, en antioxidant, der hjælper med at beskytte kroppens celler mod oxidativ stress. Læs mere om SanoKardio her.

Hjertet er fantastisk – det slår og fungerer kontinuerligt hele livet uden hvile. Det er ingen overdrivelse at sige, at hjertet er motoren for hele vores eksistens – og derfor fortjener ekstra hensyn og kærlighed gennem hele livet. Her kan du læse mere om, hvordan du kan investere i dit hjerte på egen hånd.

Livsstil
Kost
Velvære
Tillfreds kunde garanti

Køb SanoKardio!

SanoKardio®, et kosttilskud for et sundt hjerte. Baseret på klinisk forskning. Abonnér og få 15% rabat

Livsstil
Kost
Velvære

Relaterede indlæg …

♥ Fri fragt på alt ♥ Ingen binding ♥ Abonnér og få 15% i rabat
0
  0
  Kurv
  Your cart is emptyReturn to Shop