fbpx

SanoKardio – for hjertets normale funktion og mod oxidativ stress *

SanoKardio er et kosttilskud for et sundt hjerte og mod oxidativ stress *. Kosttilskuddet tages som et supplement til din normale kost. Det indeholder det prisbelønnede tomatekstrakt Lycored Nutrient Complex, der udvindes fra nærende tomater. Ekstraktet kombineres derefter med thiamin.

Ved at kombinere naturlig ernæring med strenge kliniske tests og patenterede processer er SanoKardio et produkt baseret på klinisk forskning.

 • For et sundt hjerte nu og på lang sigt.*
 • Kombinerer karotenoider, såsom lycopen, fra tomat med plantesteroler for optimal synergieffekt.
 • Tomaterne er af omhyggeligt udvalgt sort, de kontrolleres nøje og dyrkes på egne gårde.
 • Alle ingredienser er standardiseret og generelt anerkendt sikkert af GRAS (Generally Regarded As Safe). GRAS er en standard fra FDA (Food & Drug Administration). FDA er det amerikanske modstykke til Fødevarestyrelsen.
 • En lille kapsel om dagen er nok. Næringsindholdet svarer til ca. 6 store tomater af højeste kvalitet.
 • Baseret på klinisk forskning. Flere ekstraktspecifikke undersøgelser, der viser sikkerhed og effekt. Ingen kendte bivirkninger.

Hvis du vil prøve SanoKardio, klik her for fragtfri levering direkte hjemme i postkassen.

Hvad er carotenoider?

En gruppe af organiske fedtopløselige nærings- og farvestoffer, som forekommer naturligt i planter. Lycopen er en carotenoid, der findes særligt meget i tomater. Lycopen er blandt de mest kendte carotenoider.

Hvad er plantesteroler?

Plantesteroler findes i alle fødevarer af vegetabilsk oprindelse, hvor de fungerer som strukturelle komponenter i cellemembraner. Plantesteroler i fødevarer konkurrerer med kolesterol, når de optages i tarmen.

* SanoKardio indeholder thiamin og vitamin E. Thiamin bidrager til en normal hjertefunktion og stofskifte. E-vitamin hjælper med at beskytte celler mod oxidativ stress. Kosttilskud bør ikke bruges som et alternativ til en varieret kost. Det er vigtigt at have en alsidig, afbalanceret kost og en sund livsstil.

Livsstil
Kost
Velvære
Tillfreds kunde garanti

Køb SanoKardio!

SanoKardio®, et kosttilskud for et sundt hjerte. Baseret på klinisk forskning. Abonnér og få 15% rabat

Livsstil
Kost
Velvære

Relaterede indlæg …

♥ Fri fragt på alt ♥ Ingen binding ♥ Abonnér og få 15% i rabat
0
  0
  Kurv
  Your cart is emptyReturn to Shop