fbpx

Et glas vin – til glæde og for hjertet

Alkohol i moderate mængder og ved festlige lejligheder kan være en god måde at forkæle sig med det lille ekstra. Et glas vin kan være godt for hjertet. Men for meget alkohol øger risikoen for højt blodtryk – og dermed risikoen for slagtilfælde og andre hjerte-kar-sygdomme.

De fleste mennesker forbinder alkohol med fester. Og selvfølgelig skal vi være i stand til at nyde et glas vin eller en øl nu og da. Alkohol, og især rødvin, kan endda moderere risikoen for visse hjerte-kar-sygdomme.

Til et måltid!

At drikke for meget og for hurtigt kan være meget stressende for hjertet. Et godt tip er derfor at drikke moderat og spise på samme tid, da det gør det lettere for kroppen at håndtere alkoholen.

Vidste du forresten, at ved at afholde sig fra alkohol i blot 1-2 uger kan det bidrage til at sænke dit blodtryk? Jo oftere og jo mere alkohol du drikker, jo mere kan du sænke trykket ved at reducere mængden af ​​alkohol i en periode.

Pas på rytmen

Andre risici ved et højt alkoholindtag er, at det kan føre til hjertearytmier, koronar hjertesygdom og slagtilfælde.

Styr på blodlipiderne

Alkohol i blodet kan også øge dannelsen af ​​skadelige blodlipider såsom triglycerider.

En ofte overset risikofaktor for hjerte- og vaskulære lidelser er forekomsten af ​​oxideret LDL, som har vist sig at øge risikoen for trombose i karene, mens karvæggene er mindre elastiske. Interessant læsning om dette kan findes i en undersøgelse offentliggjort i det velansete Atherosclerosis 2010. Oxideret LDL har en tendens til at blive aflejret i karvæggene, hvorved såkaldte skumceller dannes i en inflammatorisk proces, som igen fører til nedsat blodgennemstrømning. Du kan læse mere om dette i en undersøgelse, der blev offentliggjort i 2015.

Vin indeholder høje niveauer af antioxidanter, der kan hjælpe med at hæmme oxidativ stress og forekomsten af ​​oxideret LDL.

Antioxidanter i høj kvalitet

En naturlig kilde til antioxidanter er kosttilskuddet SanoKardio, der indeholder et prisbelønnet ekstrakt med antioxidant lycopen, beta-caroten og E-vitamin i kombination med vitaminet thiamin (vitamin B1). Thiamin bidrager til normal hjertefunktion og energiomsætning. E-vitamin hjælper med at beskytte celler mod oxidativ stress.

Livsstil
Kost
Velvære
Tillfreds kunde garanti

Køb SanoKardio!

SanoKardio®, et kosttilskud for et sundt hjerte. Baseret på klinisk forskning. Abonnér og få 15% rabat

Livsstil
Kost
Velvære

Relaterede indlæg …

♥ Fri fragt på alt ♥ Ingen binding ♥ Abonnér og få 15% i rabat
0
    0
    Kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop