fbpx

Gør livet bedre med sunde vaner og SanoKardio

Efter en karriere i restaurationsbranchen med ekstremt hårdt arbejde, og desværre en usund livsstil, tabte jeg til sidst lysten. Jeg indså da, at der var behov for en gennemgribende forandring for at få et mere harmonisk og sundere liv. Heldigvis fik jeg mulighed for at komme ind i sundhedssektoren ved at starte en helsebutik. Mennesker med forskellige lidelser flokkedes til butikken, og jeg oplevede et enorm tilfredshed ved at kunne hjælpe dem. Jeg ønskede at fortsætte dette!

– Jeg forstod hurtigt, hvor vigtigt det er at leve sundt, at motionere regelmæssigt og holde styr på sin kost for at bibeholde et godt helbred. Desværre er vi alt for mange, der spiser for meget forarbejdet mad, fødevarer der ikke er optimale fra et næringsmæssigt perspektiv, og som derfor kan føre til et ringe ernæringsindtag. Nu ved jeg, at der findes en række effektive kosttilskud, der kan være nyttige for mange mennesker.

Tony Ekeroth, CEO AptaMedica.

Lycored Næringsstofkompleks

I maj 2016 besøgte jeg Vitafoods i Genève, en international vare- og produktmesse for kosttilskudsbranchen. Det tog ikke lang tid før jeg fandt det, jeg ledte efter, Lycored Nutrient Complex, et yderst veldokumenteret og patenteret ekstrakt lavet på nærende tomater. Kontakt med producenten blev etableret direkte, og i december 2016 modtog AptaMedica sin første leverance af sit nye produkt, SanoKardio. På 2016-messen vandt Lycored Nutrient Complex prisen som det bedste produkt i sin kategori på Nutra Ingredients Awards, en prisvindende pris for industrien. Det føltes helt rigtigt!

En sund livsstil

fgørende for en sund livsstil, samtidig med at man beskytter hjerte og kar, er en sund kost og regelmæssig motion. Der er meget du kan og måske skal tænke på for at reducere risikoen for at blive påvirket. Det kan dog være svært at leve op til deres mål og gøre det muligt altid at træffe den rigtige beslutning. For mange kan det derfor være klogt at supplere kosten med veldokumenterede og kosttilskud af høj kvalitet.

SanoKardio

SanoKardio er et kosttilskud, der tages som et supplement til din normale kost. Det indeholder det prisbelønnede ekstrakt, Lycored Nutrient Complex, der ekstraheres fra nærende tomater. Ekstraktet kombineres med thiamin, som bidrager til normal hjertefunktion. Der er også naturligt vitamin E i ekstraktet. E-vitamin er en antioxidant, der hjælper med at beskytte kroppens celler mod oxidativ stress.

Vores ambition

Vi ønsker at påvirke folkesundheden positivt, at bidrage til folks velbefindende og gøre det lettere at forblive sunde. Forebyggelse i stedet for behandling er noget, vi tror, ​​flere mennesker bør engagere sig i. Hjerte- og kar sygdomme påvirker mange. Denne type lidelser ligger bag de fleste af dødsfald både i Danmark og internationalt. Ved at tilbyde SanoKardio forsøger vi at deltage og påvirke positivt. Det er ekstremt inspirerende at kunne bidrage ved at tilbyde et produkt af høj kvalitet uden bivirkninger, som også er baseret på klinisk forskning.

Prøv SanoKardio, jeg er sikker på at du vil blive tilfreds!

Livsstil
Kost
Velvære
Tillfreds kunde garanti

Køb SanoKardio!

SanoKardio®, et kosttilskud for et sundt hjerte. Baseret på klinisk forskning. Abonnér og få 15% rabat

Livsstil
Kost
Velvære

Relaterede indlæg …

♥ Fri fragt på alt ♥ Ingen binding ♥ Abonnér og få 15% i rabat
0
    0
    Kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop