fbpx

Stress mindre og tænk med hjertet

Vi vil mere og mere på kortere tid. Være gode forældre, gode arbejdskammerater, gode venner og have en aktiv fritid. Selv på vores ældre dage.

Ikke underligt, at flere og flere mennesker bliver stressede i deres hverdag. Og stress er en klar risikofaktor for blandt andet hjerte-kar-sygdom.

Når vi er meget stressede i lang tid, går signalsystemet i kroppen i konstant “nødsituation”. Som et resultat forværres immunsystemet, og kroppen bliver mere følsom over for betændelse, herunder i væggene i blodkarene. Noget, der igen øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

Inflammerede blodkar

Det prestigefyldte medicinske tidsskrift The Lancet offentliggjorde i 2017 en undersøgelse fra Harvard University, der viste, at øget stress fører til øget produktion af hvide blodlegemer – hvilket igen bidrager til øget betændelse i arterierne. Noget, der ifølge undersøgelsen også øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

Meditere mere

Hvordan kan vi så håndtere den øgede daglige stress? Der er adskillige medicinske undersøgelser, der viser, at meditation og mindfulness kan være effektive metoder til at få kroppen ned i gear. Undersøgelser har også vist, at musikterapi og sang kan hjælpe med at sænke niveauerne af stresshormoner i kroppen. Sociale aktiviteter såsom dans og socialisering kan også modvirke stress.

Stresset hjerte- karsystem

Et overaktivt stresssystem kan også bidrage til øget oxidativt stress, som blandt andet kan føre til celleskader og betændelse i blodkar. Her kan kosttilskud med antioxidanter hjælpe kroppen bedre med at modstå det skadelige oxidative stress. Her kan du læse mere om oxidativ stress.

Tilskud – for hjertets skyld*

Hvis du er usikker på, om du får nok antioxidanter i kosten, er SanoKardio et godt valg med sin unikke kombination af antioxidanter og vitaminet B1. Alt i en kapsel – for hjertets skyld.

* SanoKardio er et kosttilskud, der bør tages som et supplement til din normale kost. Det indeholder det prisvindende ekstrakt Lycored Nutrient Complex, der er udvundet af næringsrige tomater. Ekstraktet er tilsat thiamin, som bidrager til normal hjertefunktion og energikonvertering. Ekstraktet indeholder også naturligt E-vitamin. E-vitamin er en antioxidant, der hjælper med at beskytte kroppens celler mod oxidativ stress.

 

Livsstil
Kost
Velvære
Tillfreds kunde garanti

Køb SanoKardio!

SanoKardio®, et kosttilskud for et sundt hjerte. Baseret på klinisk forskning. Abonnér og få 15% rabat

Livsstil
Kost
Velvære

Relaterede indlæg …

♥ Fri fragt på alt ♥ Ingen binding ♥ Abonnér og få 15% i rabat
0
    0
    Kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop